Routes 2024

Zondag 3 maart 2024 staat de eerste rit van het nieuwe wielerseizoen op de kalender. De routecommissie heeft de wintermaanden nuttig besteed en heeft een gevarieerd aanbod van meer dan 30 routes gecreëerd. De afstand van deze routes varieert van ongeveer 65 tot 106 km. De routekalender is zorgvuldig samengesteld waarbij is gekozen voor een gedegen opbouw in zwaarte en lengte van de routes. Alle routes zijn digitaal te raadplegen, waardoor iedereen zich vooraf kan oriënteren. Zo weet iedereen op voorhand wat hij die dag kan verwachten en worden verrassingen voorkomen. Tijdens het fietsen wordt de route aangegeven door de leden van de routecommissie door middel van korte fluitsignalen. De herkenbaarheid op de weg en de onderlinge band tussen de ‘Vedettekes’ wordt verstrekt door het clubtenue van onze sponsor Mulleners Vastgoed BV. 

Samen uit, samen thuis

Zoals gezegd is het motto ‘samen uit, samen thuis’ al heel lang een van de belangrijkste clubregels. Om dit te bewerkstelligen fietsen we ook dit seizoen in drie groepen. Elke groep heeft zijn eigen gemiddelde snelheid, waardoor iedereen een groep kan kiezen waarin hij op een prettige manier kan fietsen. Iedere groep rijdt in beginsel dezelfde route, maar dit seizoen rijdt de C-groep een enkele keer een aangepaste (vlakkere) route. We streven ernaar dat alle groepen ongeveer gelijktijdig aankomen op de finishlocatie (Café Salden te Limbricht). Onder het genot van een drankje worden na afloop van elke rit de ervaringen met elkaar gedeeld.

NTFU

T.W.C. de Vedettekes Born is aangesloten bij de Nederlandse wielersportbond NTFU. Zowel de vereniging als de afzonderlijke leden profiteren van vele voordelen, waaronder een fietsverzekering en de mogelijkheid om (online) workshops en opleidingen te volgen. Daarnaast ontvangen alle leden meerdere keren per jaar een magazine boordevol fietsinspiratie én een kalender met daarin alle toertochten.

Vertreklocatie: Florianstraat 1, 6121 MA Born

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.