Mulleners Vastgoed is vanaf 2023 de nieuwe kledingsponsor van T.W.C. de Vedettekes Born. Enkele maanden geleden was het bestuur van onze vereniging te gast bij de heer Mulleners en werden de contouren geschetst van een driejarige overeenkomst. 

Mulleners Vastgoed is een projectontwikkelaar die door voortdurende aandacht voor de belangen van alle betrokkenen bij het bouwproces een goede naam heeft opgebouwd bij cliënten en overheid. De activiteiten van Mulleners Vastgoed in de bouwwereld bestaan uit de ontwikkeling, financiering, bouw en verkoop van voornamelijk woningbouwprojecten. Een betaalbaar en met zorg gebouwd eigen huis voor iedere doelgroep is de basisgedachte voor ieder bouwplan en initiatief. Duurzaam ontwikkelen en bouwen, inspraak bij indeling en afwerking, uitgekiende ontwerpen en lage energiekosten zijn de uitgangspunten voor de ontwikkeling van alle nieuwbouwprojecten.

Het bestuur van T.W.C. de Vedettekes Born is enorm trots op deze nieuwe sponsor. Samen zullen wij weer drie fantastische (wieler)jaren beleven.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.